bekijk hier de online versie van de nieuwsbrief
't Startblok
Nieuwsblok van 19 juli 2019

Vakantie!

Zo … de kinderen van groep acht hebben hun afscheidsmusical en -avond achter de rug en zijn op traditionele wijze uitgezwaaid. De kinderen van groep twee zijn ‘uitgevlogen’ naar groep drie. Alle kinderen die volgend jaar naar een andere school gaan, hebben in de klas nog even afscheid gevierd. De ouders die geholpen hebben dit jaar, zijn verwend met een ‘bedankmiddagje’ en de juffen die volgend jaar een andere uitdaging aangaan, hebben gedag gezegd tegen de kinderen, ouders en de school.

Dat betekent dat het schooljaar er weer op zit. Als laatste van Nederland, pakken we onze koffers om naar andere oorden te reizen, of verwennen we onszelf met lekker lang uitslapen en dagjes weg in Nederland. Zes weken even niks moeten. Zes weken opladen voor een nieuw begin.

Het was me een jaartje wel, maar net zoals elk jaar is het gelukt om alles weer op tijd af te ronden. Namens het team van ‘t Startblok wil ik iedereen bedanken die zich dit jaar, op welke wijze dan ook, ingezet heeft voor de school. En natuurlijk wensen we alle kinderen, ouders en verzorgers een heerlijke zomervakantie. We zien jullie graag op twee september in blakende gezondheid en opgeladen terug op onze school! Maar nu eerst …. VAKANTIE!

Blijven lezen in de vakantie

Lezen is een belangrijke vaardigheid voor elk kind. Het is goed om veel én met plezier te oefenen! Blijf daarom in de vakantie lekker lezen!

Bedankt!

Na 3 jaar werkzaam te zijn geweest op 't Startblok neem ik afscheid. Ik wil ouders en leerlingen waarmee ik heb mogen samenwerken bedanken voor het in mij gestelde vertrouwen en wens iedereen veel succes voor de toekomst. Hartelijke groet, Annie van der Lans.

Afsluiting schooljaar

Ook dit jaar hebben we het schooljaar weer afgesloten met een heerlijk ijsje.

ijs.jpg

Jarigen!

Jarig.jpg

Afmelden nieuwsblok

Als uw kind van school gaat en u wilt ons nieuwsblok niet meer ontvangen, dan kunt u zich onderaan de nieuwsbrief afmelden.

agenda.jpg

Agenda

20 juli t/m 1 september 2019
zomervakantie
2 september 2019
start nieuw schooljaar
4 september 2019
hoofdluiscontrole
10 september 2019
informatiebijeenkomst, groepen 1 t/m 8
1. van 16.30 tot 17.30 uur
2. van 18.30 tot 19.30 uur
13 september 2019
open monumentendag, groep 6/7b en 7a

vakantie.jpg
 
Excursie Maeslantkering, groep 5a, 5/6b en 6a
 
't Startblok

Veilingweg 1a
2675 BR Honselersdijk
0174 - 630 610
info@startblok.wsko.nl

 
Copyright © 2018 startblok.wsko.nl
Online versie | Afmelden