'tStartblok

Continurooster

Schooltijden
Groep 1 en 2
Maandag, dinsdag, donderdag: 8.30 – 14.45 uur
Woensdag: 8.30 – 12.15 uur
Vrijdag: 8.30 – 12.00 uur
Groep 3 t/m 8
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 8.30 – 14.45 uur
Woensdag: 8.30 – 12.15 uur

Eten en drinken
De kinderen hebben op een dag twee momenten, dat er gezamenlijk wordt gegeten en gedronken. Rondom de kleine pauze is er de ‘pauzehap’. Daarnaast lunchen de kinderen met elkaar op school. Het is dus zaak om voor beide momenten eten, drinken en/of fruit mee te geven. Voor drinken dat koud moet blijven, hebben we twee grote koelkasten aangeschaft. De leerkrachten dragen er zorg voor dat het drinken in de koelkasten wordt gezet.

Vrije momenten
De kinderen hebben een half uurtje voor zichzelf. In die tijd kunnen ze bij goed weer buitenspelen. Bij erg slecht weer blijven we binnen en hebben ze de vrije tijd in de klas. Er is bovendien een ‘chillruimte’ (speelzaal). Daar kunnen de kinderen naartoe, die het prettig vinden om even in een rustige omgeving te zijn. In deze ruimte wordt niet gevoetbald, of iets dergelijks. Het is echt een plek om tot rust te komen.

Begeleiding
De coördinatie is een samenwerking tussen stichting Kwest en de school. Er zijn dagelijks zes (op vrijdag vijf) mensen verantwoordelijk voor de begeleiding van de kinderen tijdens deze vrije momenten.

Gym
Het gymrooster is niet gewijzigd. Voor alle kinderen geldt, dat ze op dezelfde dag hun gymkleding mee kunnen nemen naar school. Op maandagochtend start groep 3/4b bij de Sosefhal. Op woensdagochtend start groep 4a bij de Sosefhal en kunnen de kinderen van groep 3a daar om 12.15 uur opgehaald worden.

Kosten
Tot het einde van dit schooljaar (2017) is de bijdrage die wij voor het overblijven vragen:
voor de groepen 1-2: € 35,00
voor de groepen 3 t/m 8: € 39,00
Voor een volledig schooljaar rekenen we respectievelijk € 60,00 en € 66,00. In januari ontvangt u per mail een betalingsverzoek. De betaling kunt u via Ideal overmaken naar de rekening van de school. In twee termijnen betalen kan ook. U ontvangt dan een betalingsverzoek in januari en april. Van uw bijdrage wordt de coördinatie en de begeleiding van de overblijf betaald.