Continurooster

Schooltijden
Groep 1 en 2
Maandag, dinsdag, donderdag: 8.30 – 14.45 uur
Woensdag: 8.30 – 12.15 uur
Vrijdag: 8.30 – 12.00 uur
Groep 3 t/m 8
Maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag: 8.30 – 14.45 uur
Woensdag: 8.30 – 12.15 uur

Eten en drinken
De kinderen hebben op een dag twee momenten, dat er gezamenlijk wordt gegeten en gedronken. Rondom de kleine pauze is er de ‘pauzehap’. Daarnaast lunchen de kinderen met elkaar op school. Het is dus zaak om voor beide momenten eten, drinken en/of fruit mee te geven. Voor drinken dat koud moet blijven, hebben we twee grote koelkasten aangeschaft. De leerkrachten dragen er zorg voor dat het drinken in de koelkasten wordt gezet.

Vrije momenten
De kinderen hebben een half uurtje voor zichzelf. In die tijd kunnen ze bij goed weer buitenspelen. Bij erg slecht weer blijven we binnen en hebben ze de vrije tijd in de klas. Er is bovendien een ‘chillruimte’ (speelzaal). Daar kunnen de kinderen naartoe, die het prettig vinden om even in een rustige omgeving te zijn. In deze ruimte wordt niet gevoetbald, of iets dergelijks. Het is echt een plek om tot rust te komen.

Begeleiding
De coördinatie is een samenwerking tussen stichting Kwest en de school. Dagelijks is er begeleiding van de kinderen tijdens deze vrije momenten.

Kosten
Voor een volledig schooljaar vragen we een vrijwillige bijdrage van € 60,00 en/of € 66,00. In september ontvangt u per mail een betalingsverzoek. De betaling kunt u via Ideal overmaken naar de rekening van de school. In drie termijnen betalen kan ook. U ontvangt dan een betalingsverzoek in september, januari en april. Van uw bijdrage wordt de coördinatie en de begeleiding van de overblijf betaald.